Beretning for 2019/20

Formanden beretning:
Velkommen til en meget forsinket generalforsamling. Jeg håber alle er blevet mættet – hvis ikke – bliver der serveret kaffe med lagkage efter generalforsamlingen.
Generalforsamlingen er for 2019/20, og der gives en kort information om hvad der er forløbet for 2020/21.
Knud Erik og jeg fik udarbejdet en plan for det kommende golf sæson for 2020 med de 4 vigtigste matcher.
Men’ inden vi fik startet, kom der et nyt ord på alle læber
covid-19.
På det tidspunktt var der ikke mange, der kendte ordet; men det skulle vise sig, at have stor indflydelse på alles hverdag, og ikke mindst vores golfspil. Ej heller USA’ S mægtigste mand. – Havde han kendt vores tidligere statsminister Poul Schlüter, så havde han nok brugt hans vending ”DET FEJER VI IND UNDER GULVTÆPPET”. Det kunne vi ikke. og derfor blev golfen også så meget anderledes i 2020.

Match :
Forårs og sommermatchen blev aflyst, da socialt samvær og hygge ikke var muligt. Ribe-Touren blev gennemført med 16 spiller og alle fik et glas rosevin inden spisning. Efterårsmatchen blev afviklet med 16 spiller, med selskab af Marianne, Ruth og Inge, som deltog under spisning.
Par 3 matchen blev gennemført, hvor vi startede som sædvanlig hos Poul med morgenmad. 9 fremmødte – og bagefter gik turen til PAR 3 banen med IO spillere og afsluttende med en fin middag hos Poul, med hjælp fra mange kokke – og til sidst terningspil. En god dag.
Afslutning af MATCHER:
Vinderen af vores gennemgående slagsspil match for 2019/2020 blev vundet af
Knud Erik med 71 8, efterfulgt af Leo med 72 2 og Kaj med 72 4.
PAR 3 – matchen for 2020 blev vundet af Leo og Johannes blev nr. 2.
Vi havde en ekstra match den 5. december (normal dato for generalforsamling), hvor Knud Erik mødte op med rundstykker og kaffe. Der var en øl efter matchen og alle fik en vingave med hjem.
Mærkedage: + information for 2021
Vi har afholdt udgifter til 4 runde fødselsdage:
Knud Erik den 5. januar 2020 (70)
Leo den 2. august 2020 (60)
Kaj den 3.januar 2021 (70)
Reimar den 25 marts 2021(70)
Udmelding:

Desværre har vi fået en udmelding fra Kurt. Klubben har miste en god spiller, men tak til Kurt for godt kammeratskab og mange sponsorater i form af bolde til vores klub og gravering i pokaler, en udgift klubben selv vil overtage i fremtiden.

Stor tak til Kurt alle sponsoraterne.


Tak:
Herfra skal der også lyde en stor tak til de 2 ældste i klubben for deres kæmpe hjælp/indsat med tidsbestilling og ajour føring af lister med resultater.

Og ikke mindst en stor tak til Knud Erik Som kasserer og hans store hjælp med planlægning af scorekortene (hils Marianne og sig tak). Jeg vil gerne se dem
Knud Erik må være stolt, for det er første gang i Lørdagsbanden historie, at der har været så storoverskud. Men det kommer K E ind på.

Det var min sidste beretning for Lørdagsbanden; En stor tak til Jer alle for et godt socialt klima- og kammeratskab både på banen og efter spil. Til slut kan jeg lige informere den nye bandeledelse om, at jeg har bestilt golftider i Ribe til den 14. august 2021. Check selv tiderne med Malene i Ribe

Jeg vil gerne senere overrække 5 kasser golfbolde til den nye bandeledelse med et sponsorat fra Andelskassen i Ribe.

Den 29. maj 2021
Niels Krogh